|
Autor postu: rafiluk (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości
Profil użytkownika Prywatna wiadomość Cytuj ten post
|
|
Data wpisu: 23:04, 14-07-2010
hej jestesmy z okolic westerlo,geel tez chetnie poznamy ciekawych ludzi
|
|
|
|
Autor postu: aniai (użytkownik) Temat postu: hej
|
|
Data wpisu: 10:59, 15-07-2010
witam mieszkam w kapelle-op-den-bos ale od wrzesnia mam zamiar przeprowadzic sie do brukeli i z miła checia nawiazała bym jakas miła znajomosc Pozdrawiam Ania
|
|
|
|
Autor postu: agnieszka8338 (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości
|
|
Data wpisu: 17:58, 27-07-2010
Witam:) chętnie nawiąże znajomosci z ludzmi którzy uczęszczaja lub zaczną uczęszczać do szkoły wieczorowej j.niederlandzkiego w Geel ")
|
|
|
|
Autor postu: djmaly (użytkownik) Temat postu: Cześć ja również chętnie poznam...
|
|
Data wpisu: 21:21, 27-07-2010
jestem z okolic Roeselare, Tielt mam na imie Paweł mam 26l i dobija mnie tutaj nuda!! pozdrawiam wszystkich moj nr gg 9744920
|
|
|
|
Autor postu: agnieszka8338 (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości
|
|
Data wpisu: 18:19, 29-07-2010
Witam:) chętnie nawiąże znajomosci z ludzmi którzy uczęszczaja lub zaczną uczęszczać do szkoły wieczorowej j.niederlandzkiego w Geel ")
|
|
|
|
Autor postu: Eliza58 (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości
|
|
Data wpisu: 18:47, 07-09-2010
Witam wsztstkich szukam znajomych a szczegolnie Panie z okolic Mechelen i Keerbergen nie mam z kim isc na kawe i polazic po sklepach i tak zwyczajnie pogadac
|
|
|
|
|
|
Data wpisu: 20:54, 07-09-2010
Witaj,szkoda że tak daleko mieszkasz bo chetnie wybrałabym się z Tobą na pogaduchy:)tzn dzieli nas jakies 40km...ale przeciez to nie jest bariera do nie pokonania;) Jesli masz autko to zapraszam do mnie:)więcej napisze ci na priv pozdrawiam
|
|
|
Strona 2 z 2
|
|