Sandwiches, Broodjes Centrum edukacji i kultury polskiej  Serwis komputerowy Szkoły w Brukseli  Serwis komputerowy Polski Smak
Informacja: Jesli jestes zainteresowany umieszczeniem w tym miejscu logo swojej firmy napisz do nas.
Polecamy

Zaloguj się | Załóż konto | Pomoc | Kontakt
W tej chwili na stronie jest 51 osób
Strona główna Forum dyskusyjne Galeria zdjęć Ogłoszenia drobne Belgia w pigułce Info polonijne
 Dzisiaj jest środa, 8.09.2010 r. Imieniny Czcibora, Marii, Serafiny
   Startowa | Ulubione

Forum dyskusyjne
Szukaj na forum Grupy Twój profil Skrzynka prywatna Pomoc w obsłudze Regulamin Zaloguj

Przegladasz temat o nazwie witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości w kategorii Nowicjusz Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor postu: rafiluk (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości
Profil użytkownika Prywatna wiadomość Cytuj ten post

Data wpisu: 23:04, 14-07-2010

hej jestesmy z okolic westerlo,geel tez chetnie poznamy ciekawych ludzi Smile

Autor postu: aniai (użytkownik) Temat postu: hej

Data wpisu: 10:59, 15-07-2010

witam mieszkam w kapelle-op-den-bos ale od wrzesnia mam zamiar przeprowadzic sie do brukeli i z miła checia nawiazała bym jakas miła znajomosc Pozdrawiam Ania

Autor postu: agnieszka8338 (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości

Data wpisu: 17:58, 27-07-2010

Witam:) chętnie nawiąże znajomosci z ludzmi którzy uczęszczaja lub zaczną uczęszczać do szkoły wieczorowej j.niederlandzkiego w Geel ")

Autor postu: djmaly (użytkownik) Temat postu: Cześć ja również chętnie poznam...

Data wpisu: 21:21, 27-07-2010

jestem z okolic Roeselare, Tielt mam na imie Paweł mam 26l i dobija mnie tutaj nuda!! pozdrawiam wszystkich moj nr gg 9744920

Autor postu: agnieszka8338 (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości

Data wpisu: 18:19, 29-07-2010

Witam:) chętnie nawiąże znajomosci z ludzmi którzy uczęszczaja lub zaczną uczęszczać do szkoły wieczorowej j.niederlandzkiego w Geel ")

Autor postu: Eliza58 (użytkownik) Temat postu: Odpowiedź w: witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości

Data wpisu: 18:47, 07-09-2010

Witam wsztstkich szukam znajomych a szczegolnie Panie z okolic Mechelen i Keerbergen nie mam z kim isc na kawe i polazic po sklepach i tak zwyczajnie pogadac Sad Sad

Data wpisu: 20:54, 07-09-2010

Witaj,szkoda że tak daleko mieszkasz bo chetnie wybrałabym się z Tobą na pogaduchy:)tzn dzieli nas jakies 40km...ale przeciez to nie jest bariera do nie pokonania;) Jesli masz autko to zapraszam do mnie:)więcej napisze ci na priv pozdrawiam

Przegladasz temat o nazwie witam wszystkich chetnie nawiąże znaajomości w kategorii Nowicjusz Idź do strony Poprzednia  1, 2

Strona 2 z 2