Giorgio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Witam serdecznie. Mój mąż postanowił mnie zostawić i wyprowadza sie do nowego mieszkania. Czy może on tak po prostu wymeldowac się z naszego mieszkania sam i zameldować w innym miejscu będąc po ślubie? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Witam serdecznie. Mój mąż postanowił mnie zostawić i wyprowadza sie do nowego mieszkania. Czy może on tak po prostu wymeldowac się z naszego mieszkania sam i zameldować w innym miejscu będąc po ślubie? A kto mu tego zabroni?? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Giorgio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Chodzi o to ze umowa najmu jest na nas dwoje. Wiec nie wiem czy tak po prostu może się wyprowadzić, czy w gminie się do tego nie doczepia. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Chodzi o to ze umowa najmu jest na nas dwoje. Wiec nie wiem czy tak po prostu może się wyprowadzić, czy w gminie się do tego nie doczepia. Nie - gdyby Pani chcialaby go wymeldowac to bylyby problemy, ale jesli chce samemu to nie ma najmniejszego. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Giorgio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Szkoda :( dziękuję z odpowiedz. A co jesli chodzi o umowe najmu. Jest ona na nas dwoje. Czy jesli bede chciala kiedys ja wypowiedziec bede miala jakies problemy? czy bede do tego potrzebowala meza? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Szkoda :( dziękuję z odpowiedz. A co jesli chodzi o umowe najmu. Jest ona na nas dwoje. Czy jesli bede chciala kiedys ja wypowiedziec bede miala jakies problemy? czy bede do tego potrzebowala meza?Jesli maz zamelduje sie w innym miejscu to wtedy, tworzy sie nowa umowe tylko na Pania, moz przeciez nie moze miec dwoch adresow zamieszkania. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Giorgio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 No tak, wiadomo. Musimy ten fakt zglosic oczywiscie wlascicielom? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach