niania 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2015 Do kiedy powinna być wypłata w biurze TS? To zależy od biura czy wszystkie muszą wypłacić w jednym terminie? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gunia72 111 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2015 w kontrakcie,który się podpisuje zatrudniając się w biurze jest napisane ,którego jest wypłata,normalnie to do 10-tego każdego miesiąca,ja mam że 8-ego a w teorii pieniążki już są 5 lub 6-ego 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
niania 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2015 ja dostaję do 15 każdego miesiąca (w praktyce przelew przychodzi 14) i słyszałam, że tak nie powinno być, to prawda? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gunia72 111 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2015 Jeżeli w kontrakcie tak jest to chyba normalne a jeśli nie to może powinna pani pójść do związków? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
niania 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2015 dobrze dziękuję bardzo za pomoc :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach