KristofMT125 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2015 Jak najbardziej bedziesz mile widziany :) Planujemy juz w ta sobote wiec jak jestes chetny oraz osoby chetne to Stationstraat godzina 10 Dendermonde :) Jedziemy podbijac Ardeny naszymi 125 :) trasa okolo 200km w jedna strone z malymy przerwami na wodopoj :) pozdrawiam Lwg 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KristofMT125 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2015 Coraz wiecej nas :)jutro godz 10 stacja pkp Ststionstraat Dendermonde :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukasz88 69 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2015 Nikt nigdy nic w tym temacie nie przerabial ? Witam, czy ktos juz przywozil tutaj swoj motocykl z polski (posiadany od kilku lat) nie swiezo na przerejestrowanie jezeli to roznica? Jak wygladaca procedura ? Jest to oplacalne w ogole ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
staszico 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2016 Witam czatuje tu ktos jeszcze? szukam chetnych do posmigania na weekendzie... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alex 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2016 Witam jest ktos jeszcze kto ma chec posmigac w weekend lub swieto wolne od pracy na motorku?? Jezdze Kawasaki z750 i chetnie posmigam... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2016 Ja chetnie bym posmigal,ale na mojej 125 nie dotrzymalbym tempa... Czy koledzy wyzej nadal jezdza na swoich 125 w trasy? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Meganka 1 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2016 Witam chyba dawno nikt tu nie zaglądał. Szukam chętnych do polatania, mam trampka i kupę wolnego czasu. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2016 Jestem w trakcie robienia prawka (za 3 tyg egzamin) a nowe moto juz stoi i czeka. Mam nadzieje, ze zdam i znajdzie sie ktos (jak najwiecej) do wspolnego zwiedzania i wypadow! 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2016 Prawko dawno zdane a tu wciaz zero chetnych. Juz jednego kolege na supermociaku znalazlem, ktos moze jeszcze by sie dolaczyl? Za 2 tyg planuje solo wycieczke na 2-3 dni w Ardeny. Czy ktos podrozuje troche na motocyklu? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alexus 1 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2016 Ja wlasnie jestem na etapie zwiezienia swojego moto do Belgii. Mam Z1000 z 2013. W polsce mam swietna ekipe. W kazdym sezonie na tor oraz minimum 3-4 szkolenia. Fajnie by bylo polatac z kims kto ma zajawke :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2016 Za takimi pojemnosciami na autobanie ciezko byloby mi nadazac ;) Poki co smigam na supermoto, 600cc, kopyto ma, ale to nie dlugodystansowiec. W przyszlosci chyba kupie drugiego na dluzsze wycieczki. Mimo wszystko, fajnie byloby zebrac jakas ekipe i sobie pojezdzic w ciekawe miejsca, troche poszalec. Slyszalem o jakichs szkoleniach, bede musial sie doinformowac bo chcialbym sprobowac. A tor to tez odlegle plany, powoli do celu :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
agnieszka 4 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2016 sie ma podam ci strone , oni sie tam czesto lataja.. moze ci sie przyda, .http://www.motorrijdenmetelkaar.nl/forum/ 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2016 (edytowane) Fajna strona, szkoda tylko, ze zrzesza ludzi wylacznie z Holandii... Swoja droga, dzis bylem w sklepie ktory chyba kiedys mi polecalas (Motoreflex) i sie troche oblowilem... bylem pod wrazeniem rozmachu jaki maja. Konkret, warto bylo jechac 130km. Dzieki ;) Edytowane 17 Lipiec 2016 przez lechistan 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
agnieszka 4 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2016 haha tez tam dzisiaj bylam , szukalam kurtki dla siebie ze skory , ale nie bylo damskich .. kolo aartselaar tez jest motosklep, pojade tam poszukac..w tygodniu , mam juz urlop. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2016 O prosze, moze sie minelismy. Nie bylo damskich? Mialem wrazenie, ze bylo od groma i to nawet na meskim dziale. Ja na razie stopuje bo zawsze nawet wizyta zeby tylko "popatrzec" konczy sie tym, ze wychodze z lzejszym portfelem... Powodzenia w poszukiwaniach. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sam1 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 Jeżdzę na yamaha diversion 600 chętnie polatam z kimś okolice mechelen 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mogwai83 3 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 jeśli kogoś to zainteresuje to w Schoonaarde (Oost-Vlaanderen) blisko Gent, Dendermonde jest sklep motoryzacyjny TUTAJ macie linka do sklepu właśnie trwają Lipcowe Promocje: => Sklep <= jeśli komuś pomogłem to się ciesze ;-) pozdrawiam. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 3 godziny temu, Sam1 napisał: Jeżdzę na yamaha diversion 600 chętnie polatam z kimś okolice mechelen Jestem z okolic Leuven, wiec blisko. Daj znac jak bedziesz mial ochote psmigac. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sam1 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 OK może czwartek? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lechistan 5 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 W tygodniu tak srednio, ale poznym popoludniem 18-19 mozna sprobowac. Teraz super pogoda na wieczorne jazdy. Pasuje? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach