Iluzjonista 11 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2014 A myslalam ze to "motory' pod strzecha sa garazowane a nie "motocykle'... :P Oj tam, oj tam, nie ważne gdzie garażowany, ważne gdzie wykorzystywany ;) http://www.zlotalapa.pl/wp-content/uploads/Rumunia11.jpg już niedługo :D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
(konto usunięte) Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2014 Taaaaa boskie "ślimaki" :blink: A po powrocie oszalejesz na A4 w PL :D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
icoo 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2014 A myslalam ze to "motory' pod strzecha sa garazowane a nie "motocykle'... :P Oj tam, oj tam, nie ważne gdzie garażowany, ważne gdzie wykorzystywany ;) http://www.zlotalapa.pl/wp-content/uploads/Rumunia11.jpg już niedługo :D Możesz zdradzić, gdzie w Rumunii jest ta droga? Zjeździłem trochę ten kraj na 2oo ale tam nie byłem :ph34r:Od kilku dni jstem w Antwerpii i zamierzam kolejnym razem przyjechać motocyklem. Mam BMW F650GS. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alex 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2014 A myslalam ze to "motory' pod strzecha sa garazowane a nie "motocykle'... :P Oj tam, oj tam, nie ważne gdzie garażowany, ważne gdzie wykorzystywany ;) http://www.zlotalapa.pl/wp-content/uploads/Rumunia11.jpg już niedługo :D Możesz zdradzić, gdzie w Rumunii jest ta droga? Zjeździłem trochę ten kraj na 2oo ale tam nie byłem :ph34r:Od kilku dni jstem w Antwerpii i zamierzam kolejnym razem przyjechać motocyklem. Mam BMW F650GS. Witam Panowie i Panie moje pytanie jaki koszt zdania prawko na motor.Co trzeba zrobic zeby podejsc do takiego egzaminu i jak to wszystko wygląda?Moz ktos to w skrocie opisac?Dzieki z góry 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zawias246 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2014 ja mam suzuki 125 wiec latam sobie sam wszyscy pewnie maja mocniejsze silniki ale i tak jest frajda z przejazdzki nie jezdze szybko ale fajnie byloby sie kiedys wybrac na spokojna przejazdzke w grupie kiedy jezdze tutaj mijaja mnie cale bandy chcialbym tez do jakiejs nalezec marzy mi sie taka przejazdzka w grupie greets 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
(konto usunięte) Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2014 Do Alex.Jesli chcesz robic tutaj prawko, polecam strone internetowa po polsku: www.multi-permis.be/pl/ Tam mozesz uzyskac odpowiedzi na Twoje pytania, jak tez zrobic prawko z polskim instruktorem. Dodam adres i nr tel: Place Bizet 19, 1070 Anderlecht Tel: 02/520 10 20Powodzenia! 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Iluzjonista 11 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2014 A myslalam ze to "motory' pod strzecha sa garazowane a nie "motocykle'... :P Oj tam, oj tam, nie ważne gdzie garażowany, ważne gdzie wykorzystywany ;) http://www.zlotalapa.pl/wp-content/uploads/Rumunia11.jpg już niedługo :D Możesz zdradzić, gdzie w Rumunii jest ta droga? Zjeździłem trochę ten kraj na 2oo ale tam nie byłem :ph34r:Od kilku dni jstem w Antwerpii i zamierzam kolejnym razem przyjechać motocyklem. Mam BMW F650GS. Prosze bardzo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Droga_Transfogaraska 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
icoo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2014 Prosze bardzo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Droga_Transfogaraska Transfogaraską i Transalpinę znam dosyć dobrze, chodzi mi o to konkretne zdjęcie z linku który wcześniej wstawiłeś :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
(konto usunięte) Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2014 A widzisz, nie kazdy moze "siedziec" w szpitalu, niektórzy "leżą"....to sie nazywa Fart! Ale nastepnym razem bądz prawdziwą kobietą i nie rób za GARAŻ tylko ZEJDZ Z DROGI!! 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dawid6630 1 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2014 Witam Jest ktoś z okolic Leuven? Mieszkam niedaleko szukam kogoś do polatania.Gsx-r 600 k3 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jatoja50 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2015 Witam. Czy ktoś w weekendy może posiada motocykl i ma ochotę i czas żeby pojeździć i pozwiedzać ? Osobiście jeździmy na Yamaha Fazer i mamy zamiar pokoleji odwiedzać różne ciekawe miejsca, a wiadomo im nas więcej tym weselej :-) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KristofMT125 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2015 Siema .Szukam kogos do polatania w okolicy Dendermonde. Mój sprzet to yamaha mt125 . 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KristofMT125 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2015 Jak nie przeszkadza yamaha 125 to chetnie sie dolacze :) weekendy wolne :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukasz88 69 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2015 Witam, czy ktos juz przywozil tutaj swoj motocykl z polski (posiadany od kilku lat) nie swiezo na przerejestrowanie jezeli to roznica? Jak wygladaca procedura ? Jest to oplacalne w ogole ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
misiek27 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2015 Witam, yamaha ybr 125cc , zaczynam swoja przygode z jednosladem , ok Gent 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KristofMT125 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2015 Misiek to trza sie zgadac bo ja tez zaczynam. :) szerokosci LwG 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KristofMT125 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2015 Dziękuje za spotkanie Misiek27 i wypad nad jeziorko :) Wypad zaowocował kolejną osobą wiec jest nas już 3 z naszymi 125cc . Za jakieś dwa tygodnie zaczniemy robić wycieczki weekendowe w celu zwiedzania Belgii ,Wszystkich chętnych zapraszamy bo zawsze to weselej :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter25 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2015 Mogę dołączyć się do weekendowych wycieczek?? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter25 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2015 witam witam... jak by co kolego to ja jestem chętny. mieszkam okolice Kortrijk. Weekendy wolne więc czekam na kontakt. pozdr i LWG 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter25 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2015 Witam tez mieszkam w waregem wiec blisko mógłbym dołączyć się do weekendowych przejażdżek :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach