zawada4 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2016 Witam wszystkich. Może ktoś polecić jakieś ciekawe trasy na moto w Belgii? Z góry dzięki. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
agnieszka 4 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2016 ja najszybciej to bym ci polecila Ardeny , Huy, Luxsemburk, piekne okolice, ale do Holandji jest tak samo w czasie , a tez pieknie ..Vlissingen. http://www.motorrijdenmetelkaar.nl/routes/bekijk/227/ 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olindaa87 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2017 Ja sama jeżdzę motocyklem :) Cbr f4 i dokładniej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cadcad 2 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2017 Z jakimi prędkościami jeździcie? Nadąże moją 125tką? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MartinK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2017 Witam wszytkich monosladowiczow. Nawiazujac do tematu czy chetni jacys sa na polatanie lub jakis integracyjny wypad? Pozdro 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Florius 5 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2017 Fajnie by było jakby wszyscy mieli zapisane gdzie mieszkają, bo tak sie umawiać nie wiadomo gdzie to lipa trochę... p.s. Gent ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MartinK 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2017 Zele/Lokeren 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MartinK 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2017 Florius mamy blisko do siebie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mati2605 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2017 Dołączę się..... I jak tam jeździcie trochę? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MartinK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2017 Florius tyra a ja polatalem. Dawaj gsm Pozdro. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Florius 5 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2017 hehe tyra, meble wozi i wycieczki oprowadza :D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cadcad 2 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2017 Ja z Diest to troszkę daleko mam. A jak mnie widzicie wśród was moją 125? Prędkość przelotowa to około 90-100. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Peter1 3 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2017 Siemka i ja z diest tylko ze ja preferuje w kasku na czterech kólkach jak ktos ma wolne wekendy krąże w okolicach na mym rapim 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
JarekMaestro 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2018 Siema śmigam FZ6, jeśli jest ktoś chętny polatać razem śmiało pisać Flandria zachodnia Tielt 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
loke 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2018 (edytowane) Czołem. Zagląda tu ktoś jeszcze? Jestem z Lokeren. Chętnie łapnę kontakt w/w temacie. LwG Edytowane 21 Grudzień 2018 przez loke 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dakservice 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec hejka smiga kto na 125??? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach