tadi 2 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 może jakiś wypad na motorach 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jokus 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2014 Na starym forum było więcej chętnych 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spin 1 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2014 Chętnie się przyłącze żeby wspólnie polatać na motorze, pogoda jest już odpowiednia, pozdrawiam antwerpia 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jokus 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2014 To może by od razu napisać kto czym jeździ ;) Damian R1 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LEO 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2014 witam planuje sobie kupic moto w belgii orientuje sie ktos gdzie w antwerpii znajduje sie sklep z sprzetem tj kaski kombinezony etc? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rudes82 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2014 Znam takowy w Gencie:) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jokus 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2014 Na pewno w PL będzie taniej, chyba że komuś nie przeszkadzają ceny to tutaj jest sporo sklepów z odzieżą motocyklową 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SV1000Brymmm 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2014 Witam Jest ktoś z okolic Charleroi? Mieszkam niedaleko szukam kogoś do polatania i nie tylko, jakiś gril itp. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tadi 2 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2014 To może by od razu napisać kto czym jeździ ;) Damian R1tadi dragstar 650 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
swa 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2014 Wybiera się ktoś z Antwerpii w przyszłą niedziele do brukseli? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
swa 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2014 Gsxr 750 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Thomas 1 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2014 Akcesoria do motocykli lepiej kupowac w Niemczech. Siec sklepow nazywa sie Louis. Najblizszy w Aachen. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kajek 3 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2014 5 razy zdawałam na prawko na motor. Powiedziałam sobie, że 6 nie będzie. Widocznie motor nie jest dla mnie. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Thomas 1 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2014 Nie poddawaj sie tak lawo:) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
(konto usunięte) Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2014 A mnie sie marzy taka przejazdzka,jako pasazer, bo nie mam "sprzetu" ;) az mi piora sie strosza na sama mysl 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
waldekszypki 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2014 Chętnie się przyłącze żeby wspólnie polatać na motorze, pogoda jest już odpowiednia, pozdrawiam antwerpia jestem zainteresowany aby wspólnie polatać pozdrawiam antwerpia 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
waldekszypki 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2014 Chętni do wspólnych wypadów na motorach 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
waldekszypki 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2014 To może by od razu napisać kto czym jeździ ;) Damian R1tadi dragstar 650 jestem chętny na wspólne wypady pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
waldekszypki 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2014 To może by od razu napisać kto czym jeździ ;) Damian R1tadi dragstar 650 jestem chętny na wspólne wypady pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
waldekszypki 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2014 Chętni do wspólnych wypadów na motorach A mnie sie marzy taka przejazdzka,jako pasazer, bo nie mam "sprzetu" ;) az mi piora sie strosza na sama myslA mnie sie marzy taka przejazdzka,jako pasazer, bo nie mam "sprzetu" ;) az mi piora sie strosza na sama myslniema sprawy aby pojechać razem na motorze pisz to się umówimy pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach