leo47 3 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2014 Szukam polskojezycznego okulisty w brukseli, dziekuje 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
aniamu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2014 DR.Beata Mazur Hopital Erasme raczej powinna jeszcze przyjmowac....:-) :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2014 Moze i przyjmuje, ale jak dzwonilam kilka tygodni temu to pani w rejestracji powiedziala, ze nie przyjmuje juz nowych pacjentow... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
leo47 3 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2014 o dziekuje, zadzwonie i sie zorietuje :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2014 Ja Ci moge polecic swietna okulistke Belgijke, ktora tez dobrze mowi po angielsku 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zmdtk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2014 w okolicach Meiser w Centre Medical przyjmuje okulista dr Kolanowski. Nzwisko może wskazywać na polskie pochodzenie niestety nie wiem jakiej on/ona jest narodowości. Dla zainteresowanych podaję linka z adresem i tel. http://www.pagesdor.be/centre-medical-meiser-schaerbeek-1030/5/ 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
asia88 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2014 Ja Ci moge polecic swietna okulistke Belgijke, ktora tez dobrze mowi po angielskuco to za okulistka? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MaKo1 1 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2014 Witam czy moglby mi ktos polecic dobrych okulistow w szpitalu badz prywatnie tylko dzieciecych , poniewaz moja corka ma miec operacje zeza rozbieznego , ale obawiam sie troche .... zapewniaja ze to nic strasznego ale ogolnie nie ufam lekarzom ... Ta operacje ma miec w szpitalu Reine Fabiola na Laeken ale chodze tam od kilku miesiecy i szczerze mowiac nie wielu Belgow tam widze , raczej marokanie i zastanawiam sie dlaczego .Jesli ktos moze cos mi podpowiedziec bede wdzieczna :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2014 Edith Cavel - klinika okulistyki - tel +32 2 434 42 40 - to numer do rejestracji, powiedz o co chodzi i pokieruja Cie do odpowiedniego specjalisty.Marokanow nie spotkasz na pewno ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MaKo1 1 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2014 Dziekuje wlasnie cos mi sie obilo o uszy ze tam maja dobrych okulistow , napewno zadzwonie .Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
asiolek 4 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2014 Dziekuje wlasnie cos mi sie obilo o uszy ze tam maja dobrych okulistow , napewno zadzwonie .PozdrawiamTylko trzeba wziac pod uwage,ze to prywatny szpital i moze byc drogo.Fabiola to szpital dziecięcy a jak wiadomo marokimaja duzo dzici wiec moze dlatego sa zauwazalni:)Ja sama takze szukam kogos wartego polecenia.Bylam u doktora o nazwisku Fazeli,przyjmuje niedaleko Baili(okolice Louisy)Stwierdzil,ze trzeba operowac i on sie tego podejmie.Niestety nie wiele wiem o tym lekarzu i dlatego sama szukam kolejnego dobrego lekarza,ktory moglby potwierdzic slowa poprzedniego.Powodzenia zycze:) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2014 Ceny sa zupelnie normalne, wizyta u okulisty ze wszystkimi potrzebnymi badaniami czasem trwajaca nawet 2h kosztuje 50e... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Przemo19 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2014 Imię: St. Nazwisko: KozaneckiSpecjalizacjeSpecjalizacja I: OkulistykaDane kontaktowe do pracyKraj: BelgiaMiasto: OhainKod pocztowy: 1380 Ulica: Rue du Printemps 26Telefon: +32-2-6533576To jakieś 30km od Brukseli 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
monika111 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2015 Polecam!!! Mówi płynnie po polsku.Dr Magdalena Bazewicz - okulistaCesar de Paepe (konsultacje ogólne, okulary)Rue des Alexiens 11, 1000 BruxellesTel: 025-067-222Ma dość długi czas oczekiwania na wizytę, ale na prawdę warto. Czasem jakies miejsce zwalnia sie w ostatniej chwili i moze sie udac zalapac na wizyte w krotkim terminie. Mi sie udalo na za tydzien:)Znalazlam, też na stronie ambasady,że jeszcze przyjmuje:CHU Brugmann (jaskra)Place A.Van Gehuchten 4, 1020 BruxellesTél. +32 (0)2 477.24.06CHU St Pierre (choroby infekcyjne i autoimmunologiczne oczu)Rue Haute 322,1000 Bruxelles 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
monika111 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2015 A i łatwo tam ddojechać. Rue Alexiens jest w centrum niedaleko kościoła Notre Dame de la Chapelle, tam gdzie są msze św po polsku. Polecam!!! Mówi płynnie po polsku.Dr Magdalena Bazewicz - okulistaCesar de Paepe (konsultacje ogólne, okulary)Rue des Alexiens 11, 1000 BruxellesTel: 025-067-222Ma dość długi czas oczekiwania na wizytę, ale na prawdę warto. Czasem jakies miejsce zwalnia sie w ostatniej chwili i moze sie udac zalapac na wizyte w krotkim terminie. Mi sie udalo na za tydzien:)Znalazlam, też na stronie ambasady,że jeszcze przyjmuje:CHU Brugmann (jaskra)Place A.Van Gehuchten 4, 1020 BruxellesTél. +32 (0)2 477.24.06CHU St Pierre (choroby infekcyjne i autoimmunologiczne oczu)Rue Haute 322,1000 Bruxelles 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PiotrekPOLSKA 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2016 Witam szukam okulisty który dzis by mni przyjoł, mam cos wbite do oka. Prosze o pomoc najlepiej polskojezycznego gdyz nie umiem francuskiego. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
loppo 19 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2016 Witam szukam okulisty który dzis by mni przyjoł, mam cos wbite do oka. Prosze o pomoc najlepiej polskojezycznego gdyz nie umiem francuskiego.Proponuję iść do najbliższego szpitala na izbę przyjęć. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
izunia464 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2017 Witam czy ktoś może był na wizycie u okulisty Barbary Kadź czy ktoś wie czy może ona rozmawia po polsku i jakie ma podejście do dzieci 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kingaw2330 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2017 Witam szukam okulisty prywatnego który przyjmie mnie jutro pilna sprawa 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
arturo42 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2017 UZ Gent,,najlepsi fachowcy od okulistyki skierownie od rodzinnego lekrza i wio póki nie za póżno,,ja korzystałem z przymusu i jestem zadowolony niesamowicie,powodzenia 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach