evic30 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2014 Chcialabym dowiedziec sie czy przy zlamaniu reki u dziecka nalezy sie w Belgii odszkodowanie, jesli tak to jak to mniej wiecej wyglada bardzo prosze o pomoc 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
berenika 3 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2014 Nie ma żadnego odszkodowania. Jeśli to wypadek szkolny, ubezpieczenie szkoły pokryje jedynie koszty wizyt i badań lekarskich związanych z wypadkiem. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monia319366 3 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Witam, mam pytanko- mój syn w szkole biegał na przerwie z kolegami, upadł i złamał obojczyk, jesteśmy ubezpieczeni i syn w szkole jest też ubezpieczony. Moje pytanie brzmi- czy jest tu coś takiego jak odszkodowanie za wypadek w szkole? Jeżeli tak to do kogo sie zgłosić?Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Do dyrektora szkoly po papiery.Sporo tego, ale warto. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hiszpan2861 3 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2014 Witam, mam pytanko- mój syn w szkole biegał na przerwie z kolegami, upadł i złamał obojczyk, jesteśmy ubezpieczeni i syn w szkole jest też ubezpieczony. Moje pytanie brzmi- czy jest tu coś takiego jak odszkodowanie za wypadek w szkole? Jeżeli tak to do kogo sie zgłosić?Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam. Z tego co wiem (moj syn zlamal noge w szkole 3 lata temu) to nie ma odszkodowania a jedynie zwrot poniesionych kosztow w szpitalu i wizyt.Pytalam adwokata i mozesz jedynie zalozyc sprawe w sadzie. A papiery powinni wydac w szkole do wypelnienia Wam i lekarzowi.Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monia319366 3 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2014 Dziękuje za odpowiedź. Raczej pchać się w ta całą papierologię nie będę. Szkoła i tak okazała nam bardzo dużo serca, opiekują się synem jak swoim własnym.Pozdrawiam serdecznie. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pandorax 16 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2014 Generalnie odszkodowania za wypadek w szkole nie ma, chyba ze udowodnisz, ze to z winy szkoly, albo macie dodatkowe ubezpieczenie na "wypadek" wypadku. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach