ella 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2017 jestem od dluzszego czasu na zwolnieniu lekarskim , jestem dwa tygodnie po operacji i siedze w domu jak zakleta od 13 do 16 tej bo moge miec kontrol medyczna z CM , czy moze ktos wie albo moze juz ktos mial taka wizyte po zabiegu , jednoczesnie nadmieniam ze CM ma wiadomosci na temat mojej choroby i ze to nie jest zadna symulka , dziekuje za wszystkie mozliwe odpowiedzi 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora 21 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2017 Witam , a to przypadkiem nie z pracy ta kontrol ma byc? Pierwsze dwa tygodnie placi pracodawca i zazwyczaj ma ustalone godziny gdy trzeba byc w domu w razie kontroli. To ze ma Pani byc w domu i czekac na ewentualna kontrole to nie znaczy ze ja Pani bedzie miec ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ella 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2017 dziekuje za odpowiedz 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach