seb27 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2017 Witam mam pytanie czy nie odebrane pieniadze z podatku z poczty,przepadają czy wracają gdzies i czy bedzie je można odebrac 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
62081962 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2018 glupie pytanie,idz na poczte i sie spytaj, raczej przepadna tak jak lotto 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawid92 9 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2018 13 godzin temu, 62081962 napisał: glupie pytanie,idz na poczte i sie spytaj, raczej przepadna tak jak lotto Dlaczego glupie pytanie? Nie znasz odpowiedzi to sie nie wypowiadaj. Kilkanascie lat temu dostawalo sie w czekach ktore mialy waznosc 3 miesiecy. Teraz nie spotkalem sie z tym by ofbiersc podatek na poczcie. Z reguly przesylany jest na konto, po wczesniejszym wyslaniu pisma by moc w odpowiednim czasie ewentualnie dokonac korekty obecnie posiadanego konta. Mozliwe ze obsluga poczty posiada jakies informacje, ale to nie jest w ich gestii i obowiazkiem by miec lub udzielac. Zadzwon do Roberta Polak(to nazwisko), znajdziesz go w internecir. Jest z brukseli. Udzieli Ci wszelkiej informacji telefonicznie. Oszczedzisz sobie straconego czasu na czytanie bezsensownych odpowiedzi od matolów dla ktorych pytania sa glupie. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sweet 42 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2018 (edytowane) Post jest z 2017roku... ale jakby ktoś szukał odpowiedzi, to pieniądze można odebrać do 3 miesięcy (na kwitku do odbioru pisze do kiedy), jeśli się tego nie zrobi trzeba się skontaktować z: FOD FINANCIEN - Algemene Administratie van de Inning en de Invordering INNINGSCENTRUM - CEL TERUGGAVEN NORTH GALAXY TOREN A 19e verdieping KONING ALBERT II LAAN 33 BUS 43 1030 BRUSSEL Fax: 0257 992 27 email : [email protected] PS Zawsze dostawałam zwrot na konto, aż pewnego roku skarbówka stwierdziła, że nie mają mojego nr konta i dostałam kwit do odbioru na poczcie... Edytowane 7 Listopad 2018 przez sweet 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach