gosiaa 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2017 WITAM, czy ktoś orientuje się gdzie w Brukseli znajdę tani albo bezplatny parking na dwa tygodnie? oczywiście bezpieczny. najlepiej w okolicach Zaventem, ale może być też dalej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marko22 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2017 (edytowane) 1853 Grimbergen, Strombeek-Bever KLIK "Stałem" tam kiedyś 2 tygodnie. Po tygodniu ktoś tylko mi sprawdził, czy jest wszystko ok. Można polecić. Edytowane 7 Maj 2017 przez marko22 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamnowa 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2017 Witam. Potwierdzam. mieszkam niedaleko stadionu na jette. Obok mnie też jest mały parking bezpłatny. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gosiaa 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2017 słyszałam że w belgii jest problem jak auto stoi więcej niż dwa trzy dni, czy na tych miejscach nie ma takiego problemu? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marko22 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2017 Nie wiem, czy jest problem. Moje auto stało 2 tyg. Po tyg. tylko ktoś mi przestawił. Zostaw numer telefonu za szybą i tyle. Innego wyjścia raczej nie ma, jak nie masz garażu, czy nie chcesz płacić za płatny. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach