ulapogo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2017 Witam czy orientuje się ktoś czy jeśli maz jest na liście dłużników czy jest szansa ze żona może dostać pożyczkę nie duża pilne 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Nie , ponieważ wszędzie cie sprawdza jak w banku ING itd tak i w cerfour finans 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ulapogo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Tak ale jeśli ja nie miałam nigdy problemu z płatnościami czy żadnych zadłużen to tez jest problem? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 9 minut temu, ulapogo napisał: Tak ale jeśli ja nie miałam nigdy problemu z płatnościami czy żadnych zadłużen to tez jest problem? Ich nie interesuje że płacisz bez opóźnienia, nawet sprawdza cie ze masz mandaty nie zapłacone, wszystko , miałem taki przypadek 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ulapogo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Ja rozumiem tylko ze ja nigdy z niczym nie miałam problemu opuznienie nic tylko maz jest za nie spłacenia karty ja nigdy nic nie brałam i nigdy nie miałam nic nie zaplaconego 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ulapogo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 I zastanawia mnie czy moge dostać ja pożyczkę wiem ze maz potrzebny ale czy to może być duży problem 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Przed chwilą, ulapogo napisał: I zastanawia mnie czy moge dostać ja pożyczkę wiem ze maz potrzebny ale czy to może być duży problem Jeżeli na samą siebie to na męża nie patrzą się;) więc powinnaś dostać bez problemu jeżeli masz wystarczające zarobki :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ulapogo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Tak czy siak dziękuję za jakolkolwiek odp i poświecony czas Pozdrawiam to jest głupie kartę dla meza dali bez mojej wiedzy a jak ja chce żeby wyjść na prostą to mam problem przez męża 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Ja brałam kredyt bez żony i nawet się na nią nie patrzeli ponieważ żona biorę rozwud 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Więc nie będziesz mieć żadnego problemu ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ulapogo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Jeszcze raz dziekuje .....I przykro mi z powodu rozwodu jeszcze raz Pozdrawiam serdecznie:) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora 21 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2018 Najlepiej w tym w ktorym masz konto, poniewaz maja dostep do wszystkich Twoich danych itp 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
malina1199 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2018 A ja mam też pytanie odnośnie kredytu,ponieważ chce wziąć mały Kredyt, mam stały kontrakt a żona dopiero niedawno zaczęła pracę, mam telefon na raty ale ostatnia do zapłacenia jeszcze została więc jaką jest szansa na otrzymanie tego kredytu? Umówiony jestem dopiero za kilka dni do banku 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AnisB 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 Witam mam pytanie co do kredytu na auto w banku. Czy potrzebuje miec konto w banku przez min 3 miesiące czy wystarczą longbriefy z wypłatą ? A jeśli musze mieć konto min 3 miesiace w danym banku to czy ktoś wie gdzie bez tego czekania dostanę kredyt na auto z samymi longbriefami ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miskaa 1 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 (edytowane) Musisz mieć konto w danym banku, longbrief nie wystarczą,mi bank przyznał kredyt przez internet. Złożyłam wniosek, podpisałam za pomocą czytnika i karty id, po 2 dniach dostałam odpowiedz i papiery do podpisania bez wizyty w agencji, ale mam tam regularne wpływy. Nikt mnie o longbrief nie pytał, tylko musiałam zeskanować kartę bankowa. Najważniejszy jest wpływ wynagrodzenia na konto, żeby widzieli czarno na białym że masz dochód. Obawiam się również ze posiadanie konta tylko przez 3 miesiące to za krótko żeby bank przyznał kredyt. Znam przypadek że odmówiono kredytu nawet po pół roku. Z samymi longbriefami to raczej cofidis lub buyway. Procent na auto jest chyba taki sam, moze nieznacznie wyższy. Wpisz w wyszukiwarkę i poszukaj info na stronie. Tam również można składać wnioski przez internet. Podpiszesz przez kartę id lub wyślą pocztą. Edytowane 28 Czerwiec 2018 przez miskaa 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ewa12345 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 Witam. Ja też mam pytanie apropo kredytu. Mój mąż ma kredyt I kaŻdego miesiąca 16 pobierają z konta ratę ostatnio mąż spóźnił się z rata 2 miesiące i pobrali tylko to co zostało na koncie. Czy resztę co brakuje pobiora sami, czy musi mąż coś zrobić z tym? Jakie są w ogóle skutki spozniania się ?' 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miskaa 1 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2018 Raczej nie, trzeba się do nich zgłosić. Skutki spóźnienia się? Zapewne nas razem nie udzielą Wam kredytu, mogą doliczyć karne odsetki. Przeczytajcie umowę. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jusryna 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2019 (edytowane) Witam. Mam pytanie odnośnie kredytu. W jakim banku dostanę kredyt na dom i notariusza. Ja pracuję na kontrakcie stałym na 28 godzin tygodniowo teraz narazie mam kontrakt na 16 godzin. A mąż był na koroniuwce przez 3 miesiące a teraz pracuje na tygodniówkach. Edytowane 23 Październik 2019 przez Jusryna 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2019 Mi się wydaje że nie dostaniecie , masz za mało godzin i mało zarobku twój mąż siedział na koroniowce to napewno nie dostaniesz , spróbuj za kilka miesięcy, ja pracuje 24 godziny tygodniowo mąż ma własną działalność w belgi i chcieli fich peye z 6 miesięcy, jak siedziałam na macierzyńskim to powiedzieli żebym przyszła za kilka miesięcy jak.bede normalnie zarabiać 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach