adana 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2014 Witam wszystkich rodziców! Może ktos z państwa wyprawial chrzciny swojemu dzidziusiowi,interesuje mnie gdzie można iść na obiad czy zarezerwować fajne miejsce I jak to wygląda cenowo? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adana 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2014 A może znacie kogoś kto zajmuje się kateringiem,sprawdzona osobę? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adema 7 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2014 Czy wie ktoś jakie papiery są potrzebne do chrztu w Polskim kościele? Urządzał może ktoś chrzest w Gencie i wie ile wcześniej trzeba się zgłosić? Bo księdza Olka nie ma a nie nie wiem czy ten "zastępczy" ksiądz zajmuje się takimi rzeczami. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora 21 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2014 To zadzwon i zapytaj! Ludzie dlaczego czekacie to az inny zalatwi cos za Was? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adema 7 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2014 Czy ja proszę kogoś żeby za mnie załatwił? Dziś biuro pmk jest zamknięte a mi zależy na czasie. Jak zwykle znajdzie się ktoś kto udzieli cennej rady. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora 21 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2014 poszukaj juz w istniejacym temacie.Jak chrzcilam dziecko to dzwonilam na pmk i wiedzialam wszytsko z pierwszej reki. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MinaM 1 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2014 A Witam. Czy może ktoś polecić jakiś bar lub restauracje na chrzciny (20 osób) w okolicach anderlechtu lub koekelberg ( bazylika) dziękuje za odpowiedzi. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
amelia2006 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2015 Witam.Moze ktoras z pan kupywala ubrako do chrztu dla chlopca w Belgii? Mam prosbe o podanie namiarow na jakies ciekawe sklepy. Z gory dziekuje 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2015 Witam.Moze ktoras z pan kupywala ubrako do chrztu dla chlopca w Belgii? Mam prosbe o podanie namiarow na jakies ciekawe sklepy. Z gory dziekujena chause de waterlo na saint gilis jest takii maly sklepblizej baszty wisa wi sklepu polskiego 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafkop 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2015 Witam,potrzebuje namiary na lokale w Brukseli,gdzie mozna zrobic chrzciny dla dziecka.Potrzebuje lokalu na okolo 20 osob,z jedzeniem.Moze ktos robil chrzciny i moze mi polecic jakies miejsce gdzie jest fajnie i rozsadnie cenowo.Z gory dziekuje i pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MinaM 1 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2015 Witam,potrzebuje namiary na lokale w Brukseli,gdzie mozna zrobic chrzciny dla dziecka.Potrzebuje lokalu na okolo 20 osob,z jedzeniem.Moze ktos robil chrzciny i moze mi polecic jakies miejsce gdzie jest fajnie i rozsadnie cenowo.Z gory dziekuje i pozdrawiamJa robiłam w greckiej restauracji. Tez ok 20 osób. Przekąski mezze i danie główne jagnięcina. Do picia woda, wino i ich alkohol grecki kirr czy cos w tym stylu ( ale dawali tez jakieś likiery rożne ) . Na deser zamawiałam tort. Dekoracje w postaci balonów tez sama załatwiałam. Zapłaciłam za osobę 45e. Goście byli bardzo zadowoleni. Jedzenie smaczne i atmosfera rewelacyjna. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
amarant 2 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2015 Witam.Moze ktoras z pan kupywala ubrako do chrztu dla chlopca w Belgii? Mam prosbe o podanie namiarow na jakies ciekawe sklepy. Z gory dziekuje sklep co prawda w Holandii ale z wysylka do Belgiihttp://www.hello4kids.nl/c-2775085/baby-peuter-kostuums/ 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach