Ona88 1 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2018 Witam, ktoś wie gdzie można sprawdzić kiedy i o ile są podwyżki w ciągu roku w ts. Podobno są kilka razy w roku i dlaczego tylko niektóre biura dają podwyżki? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2018 Pracowałam w biurze w lennik to tam im więcej godzin tyg tym więcej na godzinę przy 28h miałam 11,20 a teraz zmieniłam biuro w gent i poinformowali mnie że zgodnie z ustawą oni ponoszą raz na rok kilka centów ... W lennik zmieniali anex a tu przychodzi listem do domu ze ponieśli tyle .. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ona88 1 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2018 Wiem o którym biurze mowa. Teraz w simply helping dają nawet 12.54 chyba za około 38h. A tak to jest że jak mamy więcej godzin to wypisują aneksy i jak coś wyprosisz albo wyklocisz to dają podwyżkę. Podobno są podwyżki nie wielkie czasem ale kilka razy w roku i chciała bym to sprawdzać bo biura bądźmy szczerzy nie chwalą się tym bo po co płacić jak pracownik nie wie o tym że powinna podwyżka być. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora 21 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2018 W tamtym roku byly dwie podwyzki, w tym jeszcze nie ma. Podwyzki sa zazwyczaj raz w roku ( indeksacja) no chyba ze rzad zawiesi ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach