damian320 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2018 Witam pracuje dla dużej firmy jako podwykonawca robiliśmy budowę i firma Cordell wypozyczyka dla nas zwyzke która z kolegą ubrudzilismy w cemncie wypożyczalnia zabrala ta zwyzke i za czyszczenie jej wystawili mojej ginie 3200euro fakturę. I moje pytanie brzmi czy to powinno pokryć ubezpieczenie tej mojej firmy co mi daje roboty? Bo oni chcą mnie obciążyć ta faktura... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oluwekwrc 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2018 Dnia 29.09.2018 o 15:44, damian320 napisał: Witam pracuje dla dużej firmy jako podwykonawca robiliśmy budowę i firma Cordell wypozyczyka dla nas zwyzke która z kolegą ubrudzilismy w cemncie wypożyczalnia zabrala ta zwyzke i za czyszczenie jej wystawili mojej ginie 3200euro fakturę. I moje pytanie brzmi czy to powinno pokryć ubezpieczenie tej mojej firmy co mi daje roboty? Bo oni chcą mnie obciążyć ta faktura... Jako firma powinieneś mieć ubezpieczenie jak większość na a 1 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach