gsx-r 6 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2018 Witam. Pracuje tu legalnie od 10 lat , chcialbym wziac kredyt w Polsce +- 150.000 ,czy ktos sie orientuje czy to mozliwe? Bo doszly mnie sluchy ze nie ma szans. Z gory dzieki za info osoby ktore mialy stycznosc z podobna sytuacja. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kompservis 2 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2018 mozna tylko musisz brac w walucie w ktorej zarabiasz czyli domniemam że w euro :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gsx-r 6 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2018 Dzieki. A czy procedura zwiazana z dokumentami jest uciazliwa? Chodzi mi czy trzeba tlumaczyc wszystko przez tlumacza przysieglego (Fiche de paie ,kontrakt, itp.itd?) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PolskiKredyt 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2019 Dnia 4.11.2018 o 09:31, gsx-r napisał: Witam. Pracuje tu legalnie od 10 lat , chcialbym wziac kredyt w Polsce +- 150.000 ,czy ktos sie orientuje czy to mozliwe? Bo doszly mnie sluchy ze nie ma szans. Z gory dzieki za info osoby ktore mialy stycznosc z podobna sytuacja. Można. Kredyt gotówkowy do 150 000 zł można wziąć w złotówkach. Kredyt hipoteczny będzie w euro. Co do procedury, to dokumenty trzeba tłumaczyć, ale jest możliwość dopiero po pozytywnej decyzji z banku. W razie pytań zapraszam do kontaktu www.polskikredyteu.pl 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mojdom 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2019 Mozna otrzymac rowniez kredyt w Polsce bez dokumentow dochodowych tylko na oswiadczenie do 300 000. Oczywiscie to drozej kosztuje. Jesli jest ktos zinteresowany podaje adres do kontaktu [email protected] 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PolskiKredyt 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2019 Jestem bardzo ciekawy, jaka instytucja w Polsce udzieli kredyt na oświadczenie w takiej wysokości? Bank na pewno nie, są regulacje wewnętrzne do kwoty kredytu gotówkowego na oświadczenie, hipoteczny już kompletnie odpada... Więc? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PolskiKredyt 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2019 ROI to wskaźnik rentowności Return on Investment (zwrot z inwestycji), a Tobie chyba chodzi o RRSO (rzeczywista roczna stopa oprocentowania). Dnia 28.10.2014 o 15:09, ola77 napisał: Moj maz ma podwojne obywatelstwo i wlasnie zdecydowal sie tymczasowo na prace w NL ze wzgledu na przyszla emeryture.Tak emeryture dostaniesz z kraju w ktorym placisz podatki,ale jak np bedziesz mieszkal w NL to bedziesz mogl ja otrzymywac (belgijska i duzo nizsza od tej holenderskiej ) na konto w NL.A inne podatki (od mieszkania w NL) tam zaplacisz.Tu masz specjalne info dla takich jak ty http://www.grensarbeid.nl/index.php?pg=pr&id=22&lg=nl http://www.zeeuws-vlaanderen.be/5-redenen 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach