Aartka 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2019 Gdzie można znaleźć oferty, zlecenia pracy dorywczej? Interesuje mnie: sprzątanie zieleni, trawników, opieka nad zwierzętami, mycie okien, sprzątanie domu, piwnicy, zmywak, pomoc w kuchni, ulotki itp. Może ktoś mógłby pomóc. Będę wdzięczna za każdą informację. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
chrissplenter 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2019 Witam, Kiedy jesteś dostępny? Jesteś w antwerpii? Jaki jest twój wiek? Jesteś mężczyzną czy kobietą? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jardiniervert 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2019 W Brukseli? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marcin92 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2019 Dnia 23.08.2019 o 12:29, chrissplenter napisał: Witam, Kiedy jesteś dostępny? Jesteś w antwerpii? Jaki jest twój wiek? Jesteś mężczyzną czy kobietą? Podpisami się pod temat mieszkam 30 kilometrów od antwerpi mam prawo jazdy i samochod i chętnie przyjmę ofertę pracy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
chrissplenter 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2019 Oferta: prace ogrodowe Cena: 12 euro za godzinę netto Lokalizacja: 15 km od Antwerpii (2970) Sobota 31 sierpnia od 8:30 do 16:30 Kontakt: 0474860030 2 godziny temu, Marcin92 napisał: Podpisami się pod temat mieszkam 30 kilometrów od antwerpi mam prawo jazdy i samochod i chętnie przyjmę ofertę pracy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marcin92 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2019 Dzwoniłem pod wskazany numer nikt nie odbiera proszę o dokładny adres w wiadomości prywatnej. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lvi82 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2021 Udało Ci się uzyskać informację ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach