xyz 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2020 Witam. Czy ma ktoś namiary na P.Doktor Surmacz? Będę wdzięczna za podanie nr.tel. Dziękuję 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sylwia27 1 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2020 Chodzi konkretnie o tę doktor? Czy po prostu o polskojęzycznego dermatologa? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
xyz 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2020 Konkretnie chodzi o doktor Surma ona jest polką.Pomyliłam się napisałam wcześniej Surmacz.Chciałabym jeśli można o tel do niej.Dziekuję 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sylwia27 1 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2020 (edytowane) Przykro mi nie pomogę konkretnie o tą osobę. Gdyby poszukiwania sie nie powiodły to jest super doktor dermatolog też polka Dr. Boudart tel: 024158814 Przyjmuje: Bvd. Ed. Machtens 174 1080 Bxl Z tym że randez vous telefonicznie jest po francusku (czasami po angielsku) Edytowane 13 Luty 2020 przez sylwia27 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
xyz 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2020 Dziękuję bardzo za polecenie mi doktor dermatolog na pewno skorzystam. Pozdrawiam serdecznie Mila 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sylwia77 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2020 Wpisz w Google Justyna Surma i wyskakuje od razu adres i telefon 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
serafina108 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik Witam wszyscy, mam pytanie , czy ktoś może wie gdzie w Belgi w którym szpitalu dermatolog wykonuje zabieg laserem CO 2? Będę naprawdę wdzięczna za podpowiedź, dodam że korzystałam ze szpitala Erasme ale już nie wykonują zabiegu, był też w szpitalu Brugman ale lekarz już nie pracuje. Jeśli ktoś mi może podpowie gdzie to dziękuję z góry 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach