jaro01 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2020 Witam mieszkam w okolicach Oudenaarde szukam szkoly jazdy i mozkiwosci zrobienia prawa jazdy najlepiej z polskim instruktorem gdzies w okolicy I czy jest mozliwośc zdawania z tlumaczem bo nie nam jezyka 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Malina111 2 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2020 Niestety w Belgii nie zrobisz prawa jazdy w języku polskim. W Brukseli co najwyżej możesz odbyć kurs prawa jazdy w języku polskim. 3 lata temu mogłeś zdać testy z translatorem w Brukseli. Jednak zlikwidowali. Więc najlepiej pojechać do Polski zrobić kurs i prawko. Polecam Łomże kurs prawa jazdy w dwa tygodnie, ośrodek szkolenia Bocian. Zdawalnosc dość spora. Zdałam za 2 razem. Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
robbxl 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 Dnia 31.07.2020 o 12:24, Malina111 napisał: Niestety w Belgii nie zrobisz prawa jazdy w języku polskim. W Brukseli co najwyżej możesz odbyć kurs prawa jazdy w języku polskim. 3 lata temu mogłeś zdać testy z translatorem w Brukseli. Jednak zlikwidowali. Więc najlepiej pojechać do Polski zrobić kurs i prawko. Polecam Łomże kurs prawa jazdy w dwa tygodnie, ośrodek szkolenia Bocian. Zdawalnosc dość spora. Zdałam za 2 razem. Pozdrawiam Witam . Jakies namiary moze? E-mail by sie zdal bo mam troche skomplikowana sprawe i chcialbym pare papierow wyslac do konkretnej osoby. dzieki za info. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Falon 5 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 tel. (86) 211 16 70 email: [email protected] 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
robbxl 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 Dzieki za info. :-) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach