mati 1 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 Witam. Chce kupić samochód w Belgii i zawieźć do Pl na rejestracje. Gdzie, jak i na jak długo mogę załatwić tablice tranzytowe? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
didier 22 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 Witam z tego co kojarze to 2 dni trzeba czekac na dokumenty i tablice o ile auto ma przeglad wciaz ważny nie chce wprowadzac w blad nie znam cen ale jesli chodzi o Bruksela to jest kilka miejsc w ktorych mozna to zalatwic np. Rue picarde . Pozdrawiam 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dorotka433 4 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 Witam nie brałam nigdy takich tablic ale jest wielu pośredników pomagających takie tablice załatwić wystarczy wpisać w google nawet na tej stronie był temat Można by było też zadzwonić do Rossignol polska ubezpieczalnia w Brukseli pomocni przy sprawach z ubezpieczeniem samochodu oraz rejestracji. https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rev1&hl=pl-PL&source=android-browser&ei=Yw6nX_fLE8rasAe7gKaADA&q=rossignol+bruksela&oq=rossignol+bruksela&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyAggAOgQIABBHOgQIABBDOgYIABAWEB46BQghEKABUOAqWMpDYOVHaABwAXgAgAGyAYgBjgeSAQM1LjSYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:13970321588418580353,rc_q:Verzekeringen%20Rossignol-Asinver%20Assurances%20SPRL,ru_q:Verzekeringen%20Rossignol-Asinver%20Assurances%20SPRL,trex_id:pblBFf Pozdrawiam 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Falon 5 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2020 Witam, nie sprawdzałem i nie korzystałem ale znalazłem coś takiego w ogłoszeniach. Może się przyda. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach