Kate29 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2022 Hej. Pożyczyłam koleżance samochód. Była nim w Belgii ponad miesiąc. Przyszły mandaty chyba z fotoradaru. Niestety nie ma tam np żadnego formularza który moge wypełnić, ze to nie ja kierowałam. Gdzie się zgłosić? Jeżeli nie zostaną zapłacone komornik może wsiąść na wypłatę? Proszę o pomoc 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2022 Skontaktować się z koleżanka niech pokryje koszty - radze nie zwlekać, bo kiedyś mojemu znajomemu z 60E zrobiło się 2400PLN 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kate29 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2022 (edytowane) To najprostsze i najlepsze rozwiązanie. Ale niestety brak kontaktu z nią. Dobrze, ze samochód chociaż odzyskalam. Nie zapłacę tego ja. Ona tez. W Polsce wiadomo przychodzi formularz. Wskazujesz kto jechał i tyle. A tu nic nie ma. Edytowane 19 Styczeń 2022 przez Kate29 Błąd ortograficzny 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2022 Tak siądzie komornik ale pierwsze będę upomnienia do zapłaty i tak będzie wszystko napisane ile doliczają i kiedy dadzą ci komornika , jeżeli to mały mandat to lepiej zapłać go i będziesz mieć po problemie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kate29 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2022 Niestety nie male. I kilka ich. Chodzi mi o to gdzie zgłosić ze to nie ja kierowałam. Ze nawet tam nigdy nie byłam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vino 1 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2022 Tutaj tez jest formularz , gdzie możesz zaznaczyć ze jechał ktoś i tam podajesz jego dane , dziwne ze tego nie ma , chyba ze to mandat za coś innego … 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kate29 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2022 Właśnie nie ma. Nie wiem jak tu zdjęcie dodać. Jest tylko kwota. Gdzie i kiedy o której godzinie. Napisałam maila na jakiś adres tam podany ale cisza . Może isc do prawnika ? Chodzi mi o to za kogo pośrednictwem to zrobić 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach