mati 1 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2022 Czy ktoś mógłby mnie uświadomić. Chce zacząć prace jako pracownik (ouvrier) i chciałbym się dowiedzieć, jak wyglądają rozliczenia podatkowe od zarobków rocznych oraz jakie wynagrodzenia, świadczenia lub dodatki dochodzą do zarobków i które z nich są opodatkowane. Normalny czas pracy to ok 8h dziennie. Ja w pracy miałbym dużo nadgodzin. Jak wyglądałyby moje zarobki na czysto mając 14.50€/h brutto nie licząc nadgodzin a jakie z nadgodzinami +/- 55-65 godzin/miesiąc. Prosze o jakieś info lub "adres" gdzie mógłbym się po dane info zgłosić. Dzięki. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilR86 6 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2022 14 godzin temu, mati napisał: Czy ktoś mógłby mnie uświadomić. Chce zacząć prace jako pracownik (ouvrier) i chciałbym się dowiedzieć, jak wyglądają rozliczenia podatkowe od zarobków rocznych oraz jakie wynagrodzenia, świadczenia lub dodatki dochodzą do zarobków i które z nich są opodatkowane. Normalny czas pracy to ok 8h dziennie. Ja w pracy miałbym dużo nadgodzin. Jak wyglądałyby moje zarobki na czysto mając 14.50€/h brutto nie licząc nadgodzin a jakie z nadgodzinami +/- 55-65 godzin/miesiąc. Prosze o jakieś info lub "adres" gdzie mógłbym się po dane info zgłosić. Dzięki. mam nadzieje ze się połapiesz. Jest to link aby anonimowo obliczyć sobie sobie podatek. u mnie się sprawdza :) w odpowiednie kody musisz wpisac kwoty itd. https://www.belgium.be/fr/services_en_ligne/app_tax_calc 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach