babka102 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2014 witam,jakie dokumenty są potrzebne do zmiany adresu?-dzielnica ta sama-dziękuję zo podpowiedz 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mia2205 3 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2014 w naszym przypadku potrzebny byl nowy kontrakt, kody pin i puk do kart i po 8e trzeba bylo zaplacic, i tyle:) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
m0n1k2 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2015 Witam. Niebawem przeprowadzam się do mieszkania, które znajduje się na innej komunie. Czy ktos mógłby mi napisać jakie dokumenty będą mi potrzebne? Czy muszę iść na starą komunę, aby się wymeldować? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sweet 42 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2015 nie trzeba iść na starą komunę, może byc potrzebna umowa najmu, ale policjant i tak przyjdzie wszystko sprawdzić 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
m0n1k2 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2015 A czy muszę mieć zdjęcia do nowej karty? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adema 7 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2015 A czy muszę mieć zdjęcia do nowej karty?Dowód zostaje ten sam wiec zdjęcia nie są potrzebne. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
inka25 1 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam, mam nietypowy problem. Jestem zameldowana w miejscu, które okazało się być w ogóle nie przystosowane do zamieszkania (komuna Dilbeek). Tak więc mieszkam na Anderlechcie i chciała bym, aby korespondencja, która była kierowana na poprzedni adres, została dostarczona na mój nowy adres. Jak to zrobić? Muszę jechać do oddziału poczty, gdzie jest moja korespondencja i podać nowy adres??? Proszę o pomoc. Sprawa jest strasznie pokręcona, pracodawca nieźle miesza 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sweet 42 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2015 można to zrobić online, koszt 25e za 4mce http://www.bpost.be/nl/domymove 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bxlll 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2015 Zmieniłam mieszkanie i wszędzie musze zmienić adres zamieszkania. Musze tez zmienić adres w Związkach Zawodowych. Dzwoniłam do Polki i kazała mi wypełnić formularz który znajduje sie na rachunku! A tam nie ma zadnego formularza. Nie chce mi sie stać 2h w kolejce. Jestem zapisana na Saint Guidon a tam sa gigantyczne kolejki. Na stronce związków nie mogę nic znalesc. Może ktoś mi pomoc? Tzn jakiś link czy cos. Z góry dziekuje!! 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MateuszKapica 5 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2015 Zmieniłam mieszkanie i wszędzie musze zmienić adres zamieszkania. Musze tez zmienić adres w Związkach Zawodowych. Dzwoniłam do Polki i kazała mi wypełnić formularz który znajduje sie na rachunku! A tam nie ma zadnego formularza. Nie chce mi sie stać 2h w kolejce. Jestem zapisana na Saint Guidon a tam sa gigantyczne kolejki. Na stronce związków nie mogę nic znalesc. Może ktoś mi pomoc? Tzn jakiś link czy cos. Z góry dziekuje!! Dalej potrzebujesz pomocy :)? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach