Skocz do zawartości
Belgia.net

Ekonomiczne Ze Zwiazkow

Rekomendowane odpowiedzi

styczen321

czy ktos sie orientuje jak dlugo czeka sie na ekonomiczne i czy osobiscie trzeba oddawac czy wystarczy wrzucic do skrzynki

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bruxelle
  Dnia 7/24/2014 o 10:12, styczen321 napisał:

czy ktos sie orientuje jak dlugo czeka sie na ekonomiczne i czy osobiscie trzeba oddawac czy wystarczy wrzucic do skrzynki

pierwszy raz musiałam być osobiście,  kolejny wrzuciłam do skrzynki.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
elaozkan
  Dnia 7/24/2014 o 13:24, aska801 napisał:

to zależy jak jesteś w płatnych związkach to ja miałam do tygodnia czasu pieniądze na koncie od wrzucenia do skrzynki papierów natomiast bezpłatni to może potrwać do 3 miesięcy moja kolezanka miała tak ze dopiero po 3 miesiącach otrzymala

ja natomiast  w Capac ,dostalam zalegle pieniazki za styczen /tydzien temu wrzucilam karte do skrzynki/po 4 dniach :) wiec na to nie ma reguly,mialam wcale nie oddac bo myslalam ze tak jak w zwiazkach bedzie za pozno /dlatego miedzy innymi przenioslam sie do CAPAC/ale pani w okienku powiedziala ze wszystko bede miala zaplacone i tak sie stalo :) podoba mi sie to ;bez problemow 

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bruxelle
  Dnia 7/24/2014 o 15:11, elaozkan napisał:

Dnia 7/24/2014 o 13:24, aska801 napisał:

to zależy jak jesteś w płatnych związkach to ja miałam do tygodnia czasu pieniądze na koncie od wrzucenia do skrzynki papierów natomiast bezpłatni to może potrwać do 3 miesięcy moja kolezanka miała tak ze dopiero po 3 miesiącach otrzymala

ja natomiast  w Capac ,dostalam zalegle pieniazki za styczen /tydzien temu wrzucilam karte do skrzynki/po 4 dniach :) wiec na to nie ma reguly,mialam wcale nie oddac bo myslalam ze tak jak w zwiazkach bedzie za pozno /dlatego miedzy innymi przenioslam sie do CAPAC/ale pani w okienku powiedziala ze wszystko bede miala zaplacone i tak sie stalo :) podoba mi sie to ;bez problemow 

chyba masz rację.mi związki nie zapłaciły premii za rok 2012. Dokumenty w porządku a pieniędzy nie mam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
aja766

zeby dostac premie trzeba isc osobiscie do okienka i dostaje sie bez problemu albo trzeba sie po prostu upomniec jezeli pieniadze niewplyna po kilku dniach. Przynajmniej u mnie  zwiazkach tak jest. Trzeba zaniesc taki papier ktory wszesniej dostaje sie poczta

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
moniamonda

Mam taki problem . nie oddalam papierow od stycznia do czerwca czy jest mozliwosc ze gdzie mi to jeszcze wyplacamoje zwiazki aclvb powiedzialy ze sie nie da . mial ktos podobna sytuacje ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta