Pandorax 16 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2016 do konca czerwca 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MichalJessy 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2018 Witam.Czy ma ktoś może namiary na osobę która rozlicza podatek w okolicy Brukseli? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
StellaS 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2018 Witam ! Szukam wszędzie, pytam, czytam i nie wiem dalej.. Czy ktos jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie kiedy dokladnie przychodzą dokumenty do rozliczenia podatkowego??W Polsce wiem na pewno ze pracodawca wysyła ze ma obowiazek nadania dokumentow do konca lutego a rozliczenie do końca kwietnia. A jak jest tutaj?? To moje pierwsze rozliczenie i dostalam z pracy jakieś dokumenty o dochodzie ale ksiegowy powiedzial mi ze to to ze mam dalej czekać na jakies papiery od państwa... Proszę o pomoc chciałabym juz wyjechać do Polski ale najpoerw chce rozliczyć podatek zeby miec tp z glowy i nie matrwic sie tym już... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fotograf98 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2018 Witam.Czy ma ktoś może namiary na osobę która rozlicza podatek w okolicy Brukseli? Podbijam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
eqick 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2018 Też potrzebuję kogoś takiego - chodzi o zwrot nadpłaconego dochodowego. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach