dawid123 1 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 Czy ktos sie orientuje ile kosztuje przetlumaczenie aktu urodzenia belgijskiego na polski? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ewa4791 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 Ja za tłumaczenie z polskiego na niderlandzki zapłaciłam 35 EUR 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
aga4 12 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 Jeśli Akt urodzenia jest w formacie europejskim to być może tłumaczenie nie będzie potrzebne.... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nevikum 17 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 tak przy odbiorze trzeba powiedziec ze jest potrzebny europejski i w takim daja ,,,,,,,,,,,,,,,,bez problemu,,, 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2014 w konsulacie 40 euro, trzeba dobrze przeczytac, bo w moim przypadku, pomylili sie spisujac moje nazwisko z aktu urodzenia ! tacy uczeni tam siedza, ze tylko sie politowac :D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barbara30 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2014 trzeba udac sie do geemente i poprosic o europejski akt urodzenia który jest za darmo 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
leenka 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2014 trzeba udac sie do geemente i poprosic o europejski akt urodzenia który jest za darmo ja placilam 5 euro za 1 akt europejski 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barbara30 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2014 trzeba udac sie do geemente i poprosic o europejski akt urodzenia który jest za darmo ja placilam 5 euro za 1 akt europejski O to mi sie udało . Wygląda na to że co gmina to inaczej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
danla92 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2015 Mam pytanie urodzilam dziecko i otrzymalam na komunie kopie aktu ur gdzie moge dostac akt orginal? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
danla92 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2015 Mam pytanie urodzilam dziecko i otrzymalam na komunie kopie aktu ur gdzie moge dostac akt orginal? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach