kazik999 1 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 Wie ktos jak wyglada sprawa z tym internetem w B-lite? umowa skonczyla mi sie przed upadkiem firmy bo na poczatku pazdziernika. miesiac wczesniej napisalem do nich maila z wypowiedzeniem ale nie dostalem zadnego potwierdzenia wiec zastanawiam sie czy nie dostane do zaplacenia faktury za kolejny rok. salon B-lite na rue neuve jest zamkniety, na telefony i maile nie odpowiadaja 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
New01 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 No powiem szczerze ze ja sie przez nich czuje oszukana,takze rozwiazalam umowe , kazano mi odeslac modem , tak tez zrobilam na adres ktory mi podali , po 2 tygodniach wrocil modem spowrotem do mnie (dodam ze dali mi czas 2 tygodnie na odeslanie) Znalazam jakis ich adres w internecie (chyba na Louise) i odeslalam zowu ale znowu zostal mi odeslany . Po tygodniu dostalam fakture za modem ktorego nie odeslalam , na 250 euro :angry: Masakra nie wiem co to za firma , nie da sie do nich dodzwonic ,nie da sie pojsc .Paranoja zdecydowanie odradzam !!!Oszusci i tyle , na kazdym kroku trzeba byc ostroznym... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ewojciula 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 Też bardzo jestem ciekawa jak to dalej bedzie z tym netem/bo tak jak wiadomo zainteresowanym/nigdzie nie można znaleść jakiejkolwiek informacji.MASAKRA!!!Pewnie też wiadomo klijentom b.lite ,że NET nie działał około tygodnia......i raptem znowu funkcjonuje.Nie wiem co o tym myśleć i jak długo znowu kontakt ze światem dane będzie nam mieć.!W kazdym bądz razie ja mam opłacone do 1 lutego a znam ludzi ,którzy jeszcze dłużej.Firma jak najbardziej jest niepoważna i majaca ,,gdzieś głeboko,,swoich klijentów i potencjalnie przyszłych.Trzeba szukać jak najszybciej innego operatora bo skoro nie ma z nimi żadnego kontaktu to wczesniej lub póżniej przestaną emitować nam sygnał.ŻENADA!Jeśli jednak macie jakies informacje piszcie .Wspólnie moze cos wydedukujemy. ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciociaKlocia 185 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 Tez mam ten sam problem,juz od 22.10 internet przestał działac,nawet nie wiem jak jest teraz, bo już mam u innego operatora.Został tylko modem i problem komu wypowiedziec umowe? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kazik999 1 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 No powiem szczerze ze ja sie przez nich czuje oszukana,takze rozwiazalam umowe , kazano mi odeslac modem , tak tez zrobilam na adres ktory mi podali , po 2 tygodniach wrocil modem spowrotem do mnie (dodam ze dali mi czas 2 tygodnie na odeslanie) Znalazam jakis ich adres w internecie (chyba na Louise) i odeslalam zowu ale znowu zostal mi odeslany . Po tygodniu dostalam fakture za modem ktorego nie odeslalam , na 250 euro :angry: Masakra nie wiem co to za firma , nie da sie do nich dodzwonic ,nie da sie pojsc .Paranoja zdecydowanie odradzam !!!Oszusci i tyle , na kazdym kroku trzeba byc ostroznym...a w jaki sposob rozwiazala Pani umowę? czyli w koncu modem jest dalej u Pani i do tego faktura na 250 euro. masakra. 2 tygodnie od konca mojej umowy juz minely a modemu nie odeslalem ani nie odnioslem bo salon jest zamkniety 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kazik999 1 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 to jest adres do odeslania modemu ze strony b-lite : Maalbeekweg, 47, 1930 Zaventem 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
New01 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 to jest adres do odeslania modemu ze strony b-lite : Maalbeekweg, 47, 1930 ZaventemTak dokladnie pod ten adres wyslalam, ale pewnosci nie mam czy poprostu nie odebrali bo nie chcieli , czy nie ma takiego adresu. Po drugim odeslaniu znowu powrocil modem a potem to juz byla faktura to zaplacenia 250 euro , zaplacilam dla swietego spokoju :wacko: Zlodzieje i tyle naprawde!!!Co do internetu to porazka bo on malo kiedy wogole dzialal , teraz mamy Belgacom i ponad rok nawet jednej usterki nie bylo i smiga jak szalony ;)Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
New01 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2014 to jest adres do odeslania modemu ze strony b-lite : Maalbeekweg, 47, 1930 ZaventemTak dokladnie pod ten adres wyslalam, ale pewnosci nie mam czy poprostu nie odebrali bo nie chcieli , czy nie ma takiego adresu. Po drugim odeslaniu znowu powrocil modem a potem to juz byla faktura to zaplacenia 250 euro , zaplacilam dla swietego spokoju :wacko: Zlodzieje i tyle naprawde!!!Co do internetu to porazka bo on malo kiedy wogole dzialal , teraz mamy Belgacom i ponad rok nawet jednej usterki nie bylo i smiga jak szalony ;)Pozdrawiam Aha + jeszcze oplaty za wysylanie paczki 2 razy ... porazka 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
15072006 1 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Wczoraj dostalam e-maila od B.lite Szanowni Państwo, Sąd Apelacyjny w Brukseli anulował upadłości B.Lite w dniu 31 października 2014 roku, a poprzedni zarząd jest z powrotem do pracy. B.Lite utrzyma wszystkie usługi, które zostały subskrybowane i będzie nadal dostarczać dostęp do naszej infrastruktury. Nasza obsługa klienta jest obecnie osiągalny telefonicznie 02/400 ponownie 77 77, dla wszystkich spraw administracyjnych i / lub komercyjnych. Możesz również wysłać do nas e-mail na [email protected]. Nasz nowy sklep na Rue Neuve, Bruksela jest zawarta. B.Lite drużyny. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach