dan 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2017 Witam szukam chetnych osob ktore lubia wedkowac na muche i chca pojezdzic po ardenach , ja jestem z aalst , jakies sobotnio poranne wypady jak co pls pisac na maila [email protected] .......czekajac na sezon ....... Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alicia 120 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2017 Nie zapomnij o wykupieniu karty wedkarskiej i zapoznaj sie z przepisami bo ostatnio sie zmienily 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mateusz2493 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2017 Witam! Zna ktoś dobre miejscówki do po wędkowania w Limburgia? Mieszkam niedaleko Genku. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
blade1942 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2017 Podobne pytanie ale poszukuje fajnych miejsc w okolicach Antwerpii. Kanal na ktorym zazwyczaj lowie objety jest do konca maja zakazem a pogoda dopisuje. Z gory dziekuje za pomoc i przepraszam za brak polskich znakow. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emilos 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2017 Witam. Jestem początkującym wędkarzem .chciałbym w wolnej chwili porzucać wędka na spinning na kanale. Może ktoś doradzić jaką przynętę założyć i jakich używać na kanale. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bodo87 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2017 Witam mam pytanie czy wędkuje ktoś nad jeziorem w miejscowości La Hulpe ??? Jest to jezioro prywatne i trzeba należeć do klubu podobno .Są tam duże karpie czy może mi ktoś pomóc ??? Bardzo byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje . 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elwis 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2017 Witaj w odpowiedzi na twoje pytania - pozwolenie na wedkowanie kupisz na poczcie 15 e najlepiej z kimś co zna francuski ;karta de pesz a co do łowisk ja jestem z LIEGE i nie ma reguł gdzie się da ,pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mmmily 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2017 Odświeże temat. Interesuje mnie spinning. Szukam jakiś ciekawych, sprawdzonych łowisk, miejscówek na sandacza, okonia, większe szczupaki. Polecacie coś ciekawego? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adriann 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2018 Poda ktoś jakieś ciekawe miejsca na ryby w okolicach Antwerpii? Za wszelkie info serdecznie dziękuję 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach