volf 2 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2014 Mam miejsca i są to prywatne łowiska z opłatą np 7 euro leszcze karpie do woli.... Albo łowiska normalne typu kanały jeziora oczywiście pozwolenia to nie problem jeżeli masz wykupione na dany region a mówimy tu o okolicach Antwerpii np kanał w lier albo willebruck, Vilvorde to już bliżej Brukseli i w ciągle obowiązuje to samo pozwolenie..Pytanie jest jedno czy są na forum ludzie którzy kochają wedkowac z splawikiem i spędzać czas nad wodą?????? zorganizować można wszystko jeżeli tylko się chce. A pozwolenia od gminy nie będą potrzebne bo można to zrobić na komercyjnym lowiskuJak możesz to podaj namiar na te prywatne łowisko z leszczami, raczej większe sztuki? czy po prostu klepaki.pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensas 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2014 Jedno z takich miejsc to w miejscowości Aarschot są tam 3 bajora jedno z leszczami i karpiami i jedno duże z karpiami ale wszystkie karpie ok 3 do 7 kg przewaga tych większych. Co do leszczy to różnie ale jest naprawdę sporo zabawy. Polecam na duże leszcze fort wommelgem tylko uwaga musisz mieć specjalne pozwolenie od klubu 20€ Na rok i ryby do wody.zapisanie się do klubu i uzyskanie tego pozwolenia w sklepie robby fish womelegem 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pokson 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2014 Jedno z takich miejsc to w miejscowości Aarschot są tam 3 bajora jedno z leszczami i karpiami i jedno duże z karpiami ale wszystkie karpie ok 3 do 7 kg przewaga tych większych.Na nockę też można, czy tylko w dzień? A na tym forcie to jakie dno? Da radę na feeder? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensas 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2014 W nocy oczywiście nie wolno. Darade na feeder startuje tam e zawodach i na feeder wyniki po 30 kg....... panowie jak z tymi zawidami???? Planuje w najbliższym czasie stworzyć profil na fb odnośnie wędkarstwa i Polonii wedkujacej w belgi. Porostu chciał bym zebrać grupę ludzi chętnych uczestnictwa na przyszły sezon. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pokson 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2014 W nocy oczywiście nie wolno. Darade na feeder startuje tam e zawodach i na feeder wyniki po 30 kg....... panowie jak z tymi zawidami???? Planuje w najbliższym czasie stworzyć profil na fb odnośnie wędkarstwa i Polonii wedkujacej w belgi. Porostu chciał bym zebrać grupę ludzi chętnych uczestnictwa na przyszły sezon. Czemu nie, jak cos się ruszy w tym temacie to ja jestem chętny. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensas 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2014 (edytowane) W październiku będę ustalał łowiska. Mam kilka pomysłów na komercyjnych łowiska. Jak ustale daty I łowiska to zaraz napisze na forum i zrobimy listę startowa prośbą o propagowanie pomysłu w śród znajomych którzy nie odwiedzają forum a wedkuja. Postaram się zorganizowa na 3 różnych łowiska. 3 zawody( belgia net chelang) i finał po 3 edycjach!!!Dam znać o wszystkim więcej pytań dzwonić i chętnych na wspólne wędkowanie. 0489732478. Kamil Edytowane 22 Sierpień 2014 przez sensas 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pokson 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2014 To jak na razie jest nas dwóch :D Przekaże dalej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian88 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2014 To jak na razie jest nas dwóch :D Przekaże dalej Witam; czy orientuje sie moze ktos, gdzie w Brukselli jest jakis sklep wedkarski?? Dzieki za info 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pokson 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2014 Ja z Antwerpi 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2014 http://www.pagesdor.be/peche-accessoires/bruxelles/ 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ciasteczkowy_Potwór 7 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2014 Witam,poszukuje 4-5 smialkow z ktorymi chcialbym poplynac w Morze kutrem na polowy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
italiano16 1 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2014 jakie koszta na osobe Witam,poszukuje 4-5 smialkow z ktorymi chcialbym poplynac w Morze kutrem na polowy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
NKEZX9R 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2014 Ja tez mogę lecieć jak coś to PW ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bruxelle 17 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2014 To jak na razie jest nas dwóch :D Przekaże dalej Witam; czy orientuje sie moze ktos, gdzie w Brukselli jest jakis sklep wedkarski?? Dzieki za info rue jean jacquet na skrzyżowaniu z rue philippe piermez -fishing mini zoo. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ciasteczkowy_Potwór 7 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2014 Statek to koszt okolo 700eu jak sie nie myle,zeby nie bylo tloczno potrzeba 5-6 osobjakie koszta na osobeWitam,poszukuje 4-5 smialkow z ktorymi chcialbym poplynac w Morze kutrem na polowy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
p0ncy 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2014 A żeby łowić ryby w morzu to też trzeba mieć kartę?? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alicia 120 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2014 Witam,są na forum jacyś wędkarze? Chciał bym się dowiedzieć gdzie najlepiej gdzieś w miarę blisko Sint-Truiden (ale nie koniecznie chodzi może być gdzieś w regionie flamandzkim) są miejsca do wędkowania? I na jakiej zasadzie w Belgii to działa jakieś karty wędkarskie czy coś? W polsce bardzo dużo wędkowałem a belgii już jestem dość długo i w końcu chce się dowiedzieć jak to tu wygląda. brakuje tej rozrywki :D ktoś pomoże Jezeli jestes wciaz zainteresowany wedkarstwem to moge ci udzielic troche informacji. Wedkarstwo w Belgii jest traktowane sportowo .Ryb nie wolno zabierac ze soba , tylko z powrotem wrzucac do wody.Swietokradztwemw Belgii jest jedzenie karpia, jest to ryba ozdobna i traktowana tak jak labedz czy kaczka.Karp krolewski, 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kacapsky 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2015 Witam potrzebuje jakiegos miejsca do łowienia na rzece Meuse . Jakies adresy miasteczek itp dzieki wielkie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
galu82 1 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2015 Statek to koszt okolo 700eu jak sie nie myle,zeby nie bylo tloczno potrzeba 5-6 osobjakie koszta na osobe Witam,poszukuje 4-5 smialkow z ktorymi chcialbym poplynac w Morze kutrem na polowy Witam, na jakich głębokościach się tu łowi? i Jakie pilkery polecacie chodzi mi o ciężarPozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bodo87 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2015 Witam Mam na imie Maciek jestem z Brukseli . chciałem zapytac czy ktos wedkuje ( spinninguje) w tych rejonach jestem tu od paru miesiecy ale nikt tu nie wedkuje z moich kolegów nie znam łowisk a jestem zapalonym wedkarzem ... Niestety nie mam własnego samochodu ale jesli ktos poszukuje kolege na wspolne wypady to jestem otwarty na takie wypady . Łowie tez innymi metodami z gruntu itp. Pochodze z Wlkp( Konin) . Jesli ktos by chciał poznac kolege do wspolnych wypadów piszcie .Łowienie na spinning to mój najwiekszy atut . pozdrawaim 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach