Alii6se 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2015 Witam jak w temacie czy takowy moj zawod ma szanse na prace w Belgii? Jestem plastykiem ilustratorem rysownikiem no i Troche rzezbie a no wlasnie i mam doswiadczenie jako sztukator osobiscie rozmawiam po angielsku jak i bardzo dobze rozumiem francuski ale z wymowa tu gorzej Jak myslicie znajdzie sie tu cos dla mnie ? Z gory dziekuje za uwage 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2015 Witam jak w temacie czy takowy moj zawod ma szanse na prace w Belgii? Jestem plastykiem ilustratorem rysownikiem no i Troche rzezbie a no wlasnie i mam doswiadczenie jako sztukator osobiscie rozmawiam po angielsku jak i bardzo dobze rozumiem francuski ale z wymowa tu gorzej Jak myslicie znajdzie sie tu cos dla mnie ? Z gory dziekuje za uwage Jasne, ze masz :D :D :D Otworz sobie w Polsce dzialalnosc to tu roboty dla tynkarzy ( sztukatorstwo ) i malarzy ( plastyka i ilustracje ) jest od groma. A jak jeszcze Twoje uslugii beda za pol darmo, to sie nie ogonisz od roboty. A tak na powaznie; prawdopodobnie 80% tutejszych potencjalnych pracodawcow nie wie co to jest sztukator - gips to kojarzy im sie przewaznie z tynkiem. Zerknij w dzial zatrudnie, a sam sie przekonasz jakie profesje sa tu poszukiwane. Zycze powodzenia. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ola77 3 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2015 Obawiam sie,ze moze byc trudno, gdyz to wlasnie po szkolach artystycznych jest tu najwiecej bezrobotnych 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2015 Obawiam sie,ze moze byc trudno, gdyz to wlasnie po szkolach artystycznych jest tu najwiecej bezrobotnychrozgladaj sie za ofertami przy konserwacji zabytkow 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PiotrBenet 2 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2015 To zależy czy jest dobry. Jak jest to spokojnie znajdzie zatrudnienie. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach