miskaa 1 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2015 Urszula Banaszewska 0487660665, o ile dobrze pamietam to pracuje w oddziale ING na Sint Gilles 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ITB 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2015 a czy pracuje ktoś w banku ING kto rozmawia po polsku i udziela kredytow?Urszula Banaszewska 0487660665, o ile dobrze pamietam to pracuje w oddziale ING na Sint Gilles dziękuję :) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ratoschlaff 1 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2015 Jeśli chcesz wziąść kredyt w banku w Belgi musisz mieć przynajmniej meldunek (annexe19) i paski z wypłaty. Ja brałem kredyt w Fortis Bank. Musiałem tylko otworzyć u nich rachunek i bez problemu dostałem kredyt. Minimum 3 miesiące u nich konto z wpływami za wynagrodzenie. Opłata za konto 2,5E miesięcznie. Kredyt 2,5%. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
loreal 2 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2015 Alp ha credit to oszuści i złodzieje Fortis tylko i wyłącznie a ing to porażkaGłupoty piszesz.Mam kredyt na auto zaciągnięty w Fortis/Alpha credit i z 19.500euro przez 5 lat oddam więcej o 1500 euro..także gdzie tu oszustwo? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ITB 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2015 a czy mając 900euro na fiszach jest jakas szansa na kredyt? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ojtek100 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 a jakie jest oprocentowanie w ING ??? a w innych bankach? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 http://www.guide-epargne.be/epargner/comparer/emprunt-voiture.html 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ojtek100 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2016 siema , mam takie pytanie odnoscie kredytu na samochod , a wiec czy moge wziasc kredyt np, 12tys i kupic samochod przykladowo za 10 tys i reszte miec na zarejestrowanie , czy banki daja typowo kredyt na samochod i nic wiecej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miliwanili13 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2016 Ostatnio zaszło trochę zmian w ofertach banków. Pozmieniały się marże. Polecam sprawdzić aktualny ranking na http://polskabankowosc.com.pl/ranking-kredytow-samochodowych/ wychodzi na to, że BGŻ BNP Paribas oferuje całkiem niezłe warunki. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
eqick 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2016 A czy są jakieś banki, które realnie są w stanie zaproponować około 10% w skali roku? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
itakaja 7 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2016 ING w styczniu ma promocyjne oprocentowanie kredytu na zakup auta 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pku1986 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2017 witam. Mam kredyt na samochud ale stracilem prace czy ktos moze wie czy da sie zawiesic ten kredyt ? kredyt jest raczej napewno ubezpieczony. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ola77 3 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2017 Tu nikt ci nie pomoze..... idz do banku i mozesz zawsze probowac renegocjowac kredyt, np w specjalnych przypadkach moga ci zawiesic kredyt na jakis czas i tylko pobierac procenty ,idz natychmiast do banku 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
joasiakb81 1 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2021 Nie wplątuje się w alfecredit masakra same problemy z nimi .Dosc ze zlodzieje to kręty 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
joasiakb81 1 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2022 Dnia 1.12.2015 o 19:46, loreal napisał: Głupoty piszesz.Mam kredyt na auto zaciągnięty w Fortis/Alpha credit i z 19.500euro przez 5 lat oddam więcej o 1500 euro..także gdzie tu oszustwo? Dokladnie najwięksi złodzieje i krętacze 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach