Klapek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2014 Witam.Jestem zainteresowany wzięciem kredytu na auto używane tutaj w Belgii.Prosiłbym o polecenie jakiś dobrych banków ;)I jeszcze takie pytanko, może ktoś był w podobnej sytuacji to będzie mógł odpowiedzieć.Interesuje mnie kwota 12,000 Euro na 4 lata.Pracuje w Belgii od 2 lat i mam kontrakt na czas nieokreślony.Zarabiam około 1600 (na rękę) + bony żywnościowe.Na mieszkanie wydaje około 250 euro miesięcznie.W listopadzie skończę 24 lata.Myślicie że jest opcja żeby uzyskać taką kwotę ??Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2014 zajrzyj na strone jakiego kolwiek banku i zrob kalkulacje to odpowiedza tobie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mozetoja 1 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2014 w ing dostaniesz napewno 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szaza 5 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2014 polecam alpha credit mniejsze odsetki niz w banku 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pixi 5 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2014 Zazwyczaj komisy i salony wspolpracuja z bankami i przy zakupie zalatwia wszystkie formalnosci za ciebie. Czesto maja tez konkurencyjne oferty. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wojcian 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2014 A jak wyglada sprawa kredytu jak zona jest w polsce, ktoś moze to przerabiał 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PaulStry 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2015 Gdzie najlatwiej dostać kredyt na samochód ? W jakim banku ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dawid123 1 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2015 Witam mam pytanie czy pracujac jako indenpodante moge starac sie o kredyt na samochod? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franio 6 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2015 Możesz! 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
loreal 2 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2015 Oczywiście,że możesz..najłatwiej i najprościej idz zapytać się o kredyt w swoim banku. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ola77 3 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2015 tego nikt ci nie powie,wszystko zalezy od osoby w okienku banku,bo to ona musi zadecydowac czy podejmuje ryzyko czy nie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oliwia1301 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2015 hej,chcialabym wziasc kredyt na samochod...czy wie ktos moze jakie dokumnty sa potrzebne???pracuje na ts na czas nieokreslony a moj mąż jako wspolwlasciciel.pozdrawiam. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PaulStry 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 Witam,jaki bank daje bez problemów kredyt na samochód ? Przy oficjalnym dochodzie 1400 euro na 3 osoby ? Mój bank ING odmowił ... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
polak2015 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 sproboj w Cofidis 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zawada4 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 Normalnie to każdy bank powinien udzielić kredytu, ale pod warunkiem że ktoś poręczy w banku za ciebie. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
katarina112319 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2015 Witam dla mnie rownież odmowiono w ING a co do Cofidis owszem zaproponowali mi 1000E ale chcielismy 5000E taka mała rożnica ;) Zawsze warto spróbowac :) Pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pandorax 16 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2015 A nie lepiej pytac o kredyt tam gdzie sie chce kupic auto (oczywiscie nie od os prywatnej ;) ). 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Izabela95 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Siemanko, mam pytanie.. Kiedy ma sie dlzdolnosc kredytowania?Pracuje juz 3 miesiace, przez interim, moje zarobki srednie to 1400 euro. Chcialbym wziac kredyt na samochod, jest jakas szansa ze sie powiedzie? No i przedewszystkim jaki bank polecacie :) PozdrawiamAh, zapomnialem dopisac, interesuje mnie kredyt o wysokosci 2,500 - 3,000 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Krysia12 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Oj pracujac przez interim na kredyt bym nie liczyla,ciezko bedzie dostac nie majac stalego kontraktu na pewno nie probuj w ING bo szans tam nie ma. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ITB 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2015 a czy pracuje ktoś w banku ING kto rozmawia po polsku i udziela kredytow? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach