bodzia1 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2014 prosze o wiadomos moze ktos wie gdzie s aorganizowane wspolne swieta wielkanocen ,moge byc z aodplatnosci -dziekuje za info 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Ale ze konkretnie co?Szukasz kogos kto Cie zaprosi do siebie na swieta?? ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 /)..... "Allo docteur, j'ai de drôles de symptômes : ( . .)p... Je salive dès que je vois un œuf, c(")(").. Je fais des bonds de lapin lorsque j'entends une cloche sonner et je sens l'odeur du chocolat partout... __________________ Est-ce normal ? " _____________________________________ Mais bien sûr !!! __________________Car dimanche, on célèbre la fête de PÂQUES pardi ! http://www.cybercartes.com/cartes/paques 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasta 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Witam,czy ktoś wie w jakich jutro godzinach są święcone święconki w kościele Chapelle? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
123456 77 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Sprawdz na ich stronie ;)Temat juz byl... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
abu 2 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Witam a może ktoś wie o której godzinie świeca koszyczki w kościołach prawosławnych w Bruxelli chodzi mi konkretnie o ten niedaleko Louis? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 12-04-2014 Брюссель Архиепископ Симон рукоположил пpoтoдиакона Александра Куряткина в сан священника10-04-2014 Роттердам Обновление фасадов храма Алескандра Невского в Роттердаме.10-04-2014 Роттердам 25 лет священнической хиротонии отметил протоие...Zobacz więcej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 12-04-2014 Брюссель Архиепископ Симон рукоположил пpoтoдиакона Александра Куряткина в сан священника10-04-2014 Роттердам Обновление фасадов храма Алескандра Невского в Роттердаме.10-04-2014 Роттердам 25 лет священнической хиротонии отметил протоиерей Григорий Красноцветов.03-04-2014 Первейзе Вышла в свет книга "Собор святых, в стране Бельгийской просиявших"18-03-2014 Турне Архиепископ Симон встретился с епископом г. Турне Ги Арпиньи12-03-2014 Первейзе Монашеский постриг сестры Елисаветы09-03-2014 Остенде Неделя Православия на приходе св. Иоанна Богослова (фото)Все новости ...19 апреля - в 10.00 - Божественная литургия и освящение куличей в Намюре.21 апреля в понедельник Светлой седмицы архиепископ Симон совершит Божественную литургию в Свято-Троицком храме г. Брюсселя.23-27 апреля - визит Патриарха Константинопольского Варфоломея в Нидерланды.25 апреля архиепископ Симон возглавит престольный праздник храма в честь иконы Божией Матери "Живоносный Источник" в г. Льеж.27 апреля, в неделю Антипасхи, архиепископ Симон совершит Божественную литургию в Антверпене.11-20 мая - концерты в Бельгии хора Свято-Елисаветинского монастыря г. Минскa.18-26 мая - паломничество с митрополитом Бельгийским Афинагором в Святую Землю (франц.яз).С 12 апреля - курс византийского церковного пения в Брюсселе. Подробнее в разделе "Анонсы"... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
abu 2 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 To juz przeczytałam na rozpisce na drzwiach i z tego co zrozumiałam to świecenie w Namur a ja szukam w Bruxelli? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek30 1 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 To juz przeczytałam na rozpisce na drzwiach i z tego co zrozumiałam to świecenie w Namur a ja szukam w Bruxelli?Jakbyś się dowiedziała w jakich godzinach są święcenia to mam prośbę żebyś napisała tutaj :) Z góry dzięki 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 info[at]archiepiskopia.bezajrzyj tu 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
elaozkan 40 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 we wszystkich cerkwiach wBrukseli; Liturgia zaczyna sie o 10h i swiecenie pokarmow po liturgii pozdrawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
abu 2 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Dzięki bardzo 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nielotol 5 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2014 Na chapelle od 10-12 i od 14-16 co pol godz. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach